Pécsi családi ház

A pécsi családi háznál végzett komples munkánkat szeretném bemutatni. A megbeszélések során világossá vált, hogy a megrendelő, határozott elképzelésekkel rendelkezik. A felmerült igényeket sikerült tisztázni és így a lehető legmegfelelőbb ajánlatot tudtuk adni. A számos árnyékolástechnikai és egyéb szolgáltatásunkat tudtuk megvalósítani.

Pécsi családi ház nyílászáróinak belső árnyékolása mahagóni famintás alumínium reluxákkal,fényzáró,hőpajzsos és fényáteresztő rolettákkal,rovarvédelme mobil ablak és ajtó szúnyoghálókkal,kis ablakoknál fix alumínium keretes szúnyoghálókkal,akár íves kivitelben is körablaknál.

A kihívásokat jelentő feladatot remekül oldották meg.

A szúnyoghálók alumínium elemei az ablakkal harmonizáló RAL színkártya szerinti színterezéssel.Külső terasz - polikarbonát védőtető alatti - kézi mozgatású bowdennel feszített kar nélküli napernyővel árnyékolva. Az oldal irányú napsütés és betekintés ellen függőleges feszített naphálós védelem. Mindkét anyag UV stabil,a napháló lyukacsos kivitelű, légáteresztő hogy,ne fülledjen be a levegő a teraszon.